Välkomna till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Slätta Sportklubb
Fotboll

Om klubben

Varmt välkommen till Slätta SK!

Slätta SK bildades 1976. Det nya bostadsområdet började ta form, Slätta Centrum hade invigts året innan. Tillsammans med de redan etablerade bostadsområdena i Varggården och Stenslund fanns nu ett befolkningsunderlag för skola, affär, folktandvård etc - samt en fotbollsklubb.


Ett antal grabbar från Slätta spelade i Aspeboda men Aspeboda hade dock ingen större ungdomsverksamhet. Efter en tids åkande till Aspeboda började man fundera på att "bilda eget". Under första året hette klubben Aspeboda-Slätta.


Det fanns en gräsplan mitt i Slätta-Herrhagens bostadsområde och den rustades upp till en hyfsat spelbar plan. Så var det bara att sätta igång och några problem med rekryteringen till lagen fanns inte, området kryllade av spelsugna ungdomar. Genom åren har många ungdomar fostrats i Slätta SK.

GLÄDJE - ENGAGEMANG - FRAMGÅNG

Detta är värderingar som fungerar som plattform och utgångspunkt för allt vårt arbete och som även genomsyrar relationen med våra sponsorer.


Ambitionen är att Slätta SK ska bedriva seriös seniorverksamhet och ha representationslag inom både herr- och damfotboll och en väl fungerande ungdomsverksamhet som skall fostra egna spelare. I vår strävan att vara framgångsrika ligger ett starkt engagemang i samhällsfrågor som rör ungdomar och att rekrytera och utbilda ledare som fostrar våra unga spelare.


Det är vår övertygelse att vi på ett aktivt sätt måste ta ansvar för ungdomars uppväxt och fostran. Det gäller att skapa förutsättningar för god social anpassning för att senare ge ungdomarna en bra start i arbetslivet. Vi ska tillsammans med andra motarbeta spridning och användning av droger och våld i samhället.


Slätta SK:s spelare utbildas att bli:


Taktiskt kunniga utifrån Slätta SK:s grundläggande spelprinciper


- Bolltrygga
- Hårt arbetande
- Sportsliga
- Ansvarsfulla
- Nyfikna

 

Vill du bli medlem, klicka HÄR

 

Avgifter 2024, klicka HÄR

 
Facebook
Sponsorer