Välkomna till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Slätta Sportklubb
Fotboll

Mötesprotokoll - Uppstartsmöte med Ledare
2024-04-07 20:59

Datum: 20240407
Tid: 20:00
Plats: Google-meet

Närvarande: ca 10

 1. Spelformsutbildning:

  • Vi vill påminna om att det kommer att hållas en spelformsutbildning den 24 april, som kommer att genomföras digitalt via Teams. Utbildningen kommer att erbjudas vid två olika tidpunkter, antingen klockan 11:00 eller klockan 18:00. Detta är en värdefull möjlighet för deltagarna att delta och få viktig utbildning.

 2. SportAdmin:

  • Vi har säkerställt att alla har nödvändiga ledarbehörigheter i SportAdmin.


 3. Belastningsregister

  • Samtliga ledare ombeds att visa upp utdrag från belastningsregistret till Jon eller Kristine på kansliet. Detta går även att skickas som pdf.

 4. Fysiskt möte på kansliet samt whatsapp grupp:

  • Det kommer att hållas ett fysiskt möte för ledarna inom en snar framtid på kansliet. Gemensam whatsapp grupp för ledarna.

  •  
 5. Nyckel till Slätta IP:

  • Ledare för flickor 2017 behöver eventuellt tillgång till nyckel till IP.

 6. Söndagen den 28 april är det uppstart för säsongen 2024. 

  • Pojkar kl.13:00-14:15 Flickor kl.14:15-15:30

Protokollförare: Jon Moberg, fotbollsutvecklare i föreningen

Mötesprotokoll - Uppstartsmöte med vårdnadshavare
2024-03-11 13:41

Datum: 202403-10
Tid: 19:00
Plats: Google-meet

Närvarande: ca 20 

 1. Spelformsutbildning:

  • Det annonserades att en spelformsutbildning kommer att äga rum den 24 april digitalt via Teams. Tiderna som erbjuds är kl. 11:00 eller kl. 18:00. Detta är en möjlighet för deltagarna att delta och få viktig utbildning.

 2. Ladda ner SportAdmin:

  • Det rekommenderades att alla laddar ner SportAdmin för att få tillgång till viktig information och kontaktuppgifter.

 3. Ledarskap och barngrupper:

  • Det fastslogs att det bör finnas minst en ledare per sex barn. Diskussionen öppnades för att få en uppdatering om nuläget och hur många ledare som för närvarande finns tillgängliga för varje barngrupp.

 4. Planering av säsongen:

  • Det diskuterades planering av säsongen med avseende på träningar, sammandrag, cuper, och eventuell avslutning med ett föräldramöte. Det togs även upp att det kan vara fördelaktigt att erbjuda futsal under vinterhalvåret. Diskussionen grundade sig på föreningens spelarutbildningsplan och betonade vikten av att ha tillräckligt med vuxna runt laget för att öka motivationen, minska belastningen på individen och stärka gemenskapen.

 5. Ledarskapsrollen och övriga roller i föreningen:

  • Det diskuterades om olika roller i laget och i föreningen, såsom ledare/tränare, försäljningsansvarig och materialansvarig. Det betonades vikten av att ha tydliga roller och ansvarsområden för att säkerställa ett effektivt arbete.

 6. Träningens fokus och struktur:

  • Träningarna ska domineras av lek och spel med fokus på glädje, ansträngning och lärande. Beröm ska riktas mot försök och ansträngning istället för utfall. Det ska också variera gruppsammansättningen och individanpassa utmaningarna för att optimera lärandet och delaktigheten.

 7. Föreningsavgifter:

  • Det fastställdes föreningsavgifter för 2023 enligt följande:
   • Medlemsavgift: 350 kr
   • Träningsavgift: 600 kr
   • Familj med fler än två medlemmar: 700 kr Diskussionen togs även upp angående tvätt av matchkläder och ansvar för kiosken.
 8. Nästa steg:

  • Anmäl ditt intresse för att vara vuxen/ledare under träningarna till Jon Moberg. Ytterligare information och eventuella förberedelser inför säsongen kommer att diskuteras med respektive ledargrupp.

Protokollförare: Jon Moberg, fotbollsutvecklare i föreningen

Upptaktsmötet för vårdnadshavare till spelare födda 2017!
2024-02-15 16:44

Hej och välkomna till upptaktsmötet för vårdnadshavare till spelare födda 2017!


Datum och tid: Söndagen den 10 mars klockan 19:00 via Google Meet.

Länk till mötet:  https://meet.google.com/xhr-dqdb-rjm

 

 

Vi hälsar er välkomna till upptaktsträff för att börja planera för den kommande säsongen för våra spelare födda 2017 i Slätta SK. Mitt namn är Jon Moberg och jag är ansvarig för fotbollsutvecklingen i föreningen.

Under mötet kommer vi att ta en närmare titt på bland annat träningsupplägg, våra grundläggande värderingar och hur vi kan skapa en stödjande och positiv miljö för barnens idrottsliga framsteg.

 

Det är också er möjlighet att ställa frågor och dela med er av era tankar och förväntningar inför den kommande säsongen.

 

För att förenkla anmälan till våra lag har jag skapat en smidig väg genom vårt nya system, SportAdmin. Ni kan enkelt använda länken nedan för att anmäla era barns intresse:

 

Anmälningslänk för spelare födda 2017: https://entry.sportadmin.se/groupsOverview?uid=SJL4LI

 

Missa inte heller att ladda ner vår medlemsapp och ledarapp där all viktig kalenderinformation och kommunikation kommer att finnas tillgänglig.

Detta kommer att vara en ovärderlig resurs för er under hela säsongen.

 

Tack för ert engagemang och er närvaro.

Tillsammans ska vi göra den kommande säsongen till en fantastisk och minnesvärd upplevelse för våra barn och hela föreningen.

 

Hör gärna av er vid eventuella frågor : jon.moberg@slattask.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Facebook
Sponsorer