Välkomna till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Slätta Sportklubb
Fotboll

Välkommen till Slätta SK

Under 2024 spelar vårat representationslag dam i division 2 och vårt herrlag i division 4!

 

Vi är en kvartersklubb som genom åren vuxit till en av Dalarnas största barn och ungdomsföreningar inom fotboll där alla pojkar och flickor är välkomna. Vi jobba efter devisen ”Så många som möjligt, så länge som möjligt”.

 

Läs mer om vår syn på barn- och ungdomsfotboll och vad som förväntas av dig som spelare, förälder och ledare i vår Föreningspolicy.

 

Vår fotbollsklubb växer och därmed också behovet av ledare. Vi hoppas att du som förälder engagerar dig i ditt barns fotbollsintresse. Du kommer att upptäcka att det är oerhört stimulerande om man deltar i gemenskapen kring ett fotbollslag. Läs mer HÄR.

 

Slätta SK:s Inkluderingsfond finns till för de familjer som har det tufft ekonomiskt, med barn eller ungdom som vill spela fotboll i Slätta SK. Läs mer HÄR.

För utrustning används i första hand Slätta SKs egen Facebookgrupp för begagnade träningskläder: Slätta SK - Köp & Sälj.

Premiärhelg på Slättaplan
2024-05-16 11:30

Den senaste veckans sommarvärme har gjort det möjligt att äntligen rulla boll på Slättaplanens gräsmatta igen! 

 

Premiärhelgen bjuder dessutom på två riktigt spännande matcher med våra representationslag. På fredag kl. 19.00 gästas herrarna av IFK Mora i en tidig seriefinal i division 4. 

 

Helgen rundas av med damlaget som tar emot IFK Stocksund i division 2 med avspark 14.30.

 

Varmt välkomna tillbaka till Slättaplan!

Gåfotboll, nu kör vi
2024-05-10 16:31
 
Nytt samarbete med Bambusa
2024-03-13 10:05

Hej

 

Efter några år med Ravelliförsäljning har Slätta SK valt att inleda ett samarbete med Bambusa om att sälja miljövänliga strumpor av högsta kvalitet och komfort. Ett enklare koncept med endast en produkt och med bättre avans för Slätta SK (föreningen behåller 50% av försäljningen).

 

Detta klubbavtal är en viktig intäktsmöjlighet för Slätta SK och ett komplement till föreningens medlems- och träningsavgifter. Tack vare intäkter från denna säljinsats kan vi hålla medlems- och träningsavgifterna på en lägre nivå.

 

Målet med Bambusa kampanjerna är att samla intäkter till inköp av bollar, matchställ, västar, koner, sjukvårdsmaterial samt planhyror, förbunds- och serieavgifter samt

domarersättningar. En del av intäkterna tillfaller även lagets lagkassa.

Välkommen till Slätta SK:s årsmöte
2024-03-05 14:03

Det är dags att välja representanter till 2024 års styrelse samt summera år 2023.

 

Mötet hålls i Samlaren (Slättaskolans matsal, till höger om Ica Slätta). 

Datum för mötet: 12 mars.
Klockan: 18.30-20.30

 

Valbara representanter samt övriga möteshandlingar finns nu under dokument på hemsidan (du måste vara inloggad på SportAdmin för att komma åt dokumenten). 

 

Med vänlig hälsning
Styrelsen

Sportadmin tips
2024-03-01 10:35

Hej! Jag vill dela med mig av ett tips för att göra planeringen smidigare. Genom att använda SportAdmin-appen kan spelare och ledare enkelt markera sin tillgänglighet eller otillgänglighet så fort en aktivitet skapas i kalendern. På så sätt undviker ni onödiga kallelser om ni redan är upptagna. Ha en trevlig helg!

Nyheter från våra lag
 
Facebook
Sponsorer