Välkomna till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Slätta Sportklubb
Fotboll

Välkommen till Slätta SK

Under 2024 spelar vårat representationslag dam i division 2 och vårt herrlag i division 4!

 

Vi är en kvartersklubb som genom åren vuxit till en av Dalarnas största barn och ungdomsföreningar inom fotboll där alla pojkar och flickor är välkomna. Vi jobba efter devisen ”Så många som möjligt, så länge som möjligt”.

 

Läs mer om vår syn på barn- och ungdomsfotboll och vad som förväntas av dig som spelare, förälder och ledare i vår Föreningspolicy.

 

Vår fotbollsklubb växer och därmed också behovet av ledare. Vi hoppas att du som förälder engagerar dig i ditt barns fotbollsintresse. Du kommer att upptäcka att det är oerhört stimulerande om man deltar i gemenskapen kring ett fotbollslag. Läs mer HÄR.

 

Slätta SK:s Inkluderingsfond finns till för de familjer som har det tufft ekonomiskt, med barn eller ungdom som vill spela fotboll i Slätta SK. Läs mer HÄR.

För utrustning används i första hand Slätta SKs egen Facebookgrupp för begagnade träningskläder: Slätta SK - Köp & Sälj.

Webbanmälan till vecka 33
2024-07-19 12:41

Har du anmält dig till fotbollsskolan som börjar den 12 augusti? Det kommer bli en fantastisk avslutning på sommaren, fylld med fotboll, skratt och oförglömliga minnen. Missa inte detta!

 

Anmäl dig [Här]

Pyroteknik
2024-07-06 20:28

Under matchen mellan SSK-Gagnef i div IV Dalarna (Herrar) har det rapporterats att pyroteknik används av supportrar.

 

Slätta SK har blivit anmälda och riskerar böter upp till 25 000 kr då det bryter mot gällande Tävlingsbestämmelser från SvFF.

 

Styrelsen ser allvarligt på händelsen och vill på förekommen anledning påminna om att det är förbjudet att använda all form av pyroteknik, rökbomber och bangers, oavsett omfattning, i samband med matcher. Det gäller alla tävlingskategorier.

 

Vi uppskattar och uppmuntrar till fortsatt aktivt stöd från läktarplats men avråder och det bestämdaste användning av pyroteknik då det som sagt är förbjudet och kan åsamka föreningen stor skada.

 

Somriga Fotbollshälsningar,

Styrelsen

Redovisning Bambusa Försäljning
2024-07-03 13:32

Mycket goda nyheter!

 

Vårens säljkampanj inbringade lite drygt 220 000 kr till föreningen, vilket är nästan dubbelt så mycket som jämfört med Ravelli föregående år. Detta beror på stor del på den generösa avans vi har i avtalet (vi behåller 50% av försäljningspriset).

 

Jag vill på mina och styrelsens vägnar skicka med ett stort TACK för er insats och speciellt tacka Säljansvariga som tillsammans med mig tagit er an detta nya koncept.

 

Sex lag sålde mer än lagets "säljkrav" vilket tillsammans inbringade 11 900 kr till lagkassorna, bäst gick det för P14 (2010) som tjänade 5 700 kr till lagkassan.

 

Vi får delvis betrakta vårens säljkampanj som intrimning då konceptet är nytt för oss alla. Jag räknar med att det kommer flyta på ännu lite bättre under höstkampanjen då vi nu fått möjlighet att samla på oss lite erfarenheter.

 

Höstkampanjen kommer bli de första två veckorna i September.

 

Önskar er alla en härlig sommar,

Daniel (Bambusa samordnare)

 

Ps. Jag mottager gärna redan nu feedback från Säljansvariga på vad ni upplever fungerat bra och vad som kan förbättras inför hösten. Helst på e-mail: daniel.soors@gmail.com

 

 

Information kring konstgräsplaner och granulat
2024-07-01 15:50

Hej på er!

 

Hoppas ni har en fantastisk sommar.

 

Nedan kommer lite information och vädjan som vänder sig till er föreningar som har verksamheter på konstgräsplaner under delar av året.

 

I samarbete med miljökontoret inför kommande granskningar uppmanar vi alla föreningar som nyttjar konstgräsplaner att vara noga med att granulatet borstas av på avsedda stationer med borstar.

Detta på grund av att ifall granulatet sprids på andra platser än avsedda ytor och kan då bli en miljöpåverkan.

 

Nedanstående punkter vill vi att ni vidareförmedlar till berörda:

  • Tränare/Ledare, påminn spelare om att tömma skor och borsta av kläder innan de lämnar Planen. Föregå med gott exempel.
  • Föräldrar, har ni fått hem granulat? Töm det i hushållssoporna och absolut inte i toalett eller diskho.
  • Spelare, borsta av dig på angiven plats efter avslutad aktivitet. Glöm inte att kolla igenom kläder och väska.

 

Det kommer även att sättas upp skyltar där detta berörs.

 

 

I övrigt önskar vi er alla en riktigt fin sommar.

 

 

Vänliga hälsningar

 

Aron Janbjer Olsson

Handläggare

Idrott & Föreningsstöd

 

Falu kommun

Kultur och Fritidsförvaltningen
Lugnetvägen 9

791 31 Falun

Telefon: 023-836 50

Kontaktcenter: 023-830 00
kontaktcenter@falun.se 

www.falun.se

 

 

Information från Falu kommun till boende i Slättaområdet
2024-07-01 15:41


Hej, du som bor i eller brukar besöka Slätta!
Hur vill du att Slättaanläggningen ska utvecklas? Nu vill vi veta vad du önskar att framtidens anläggning ska innehålla.
Här kan du läsa mer om bakgrunden och lämna ditt förslag, senast 31 augusti 

 

https://www.falun.se/sl%C3%A4ttaf%C3%B6rslag

 

Bästa hälsningar

Falu kommun

791 83 Falun

Nyheter från våra lag
F13 (F2011), 17/07 20:48 
F11 (F2013), 15/07 10:18 
F14 (F2010), 04/07 16:54 
F11 (F2013), 04/07 11:45 
P8 (P2016), 04/07 08:27 
 
Facebook
Sponsorer