Välkomna till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Slätta Sportklubb
Fotboll

Upptaktsmötet för vårdnadshavare till spelare födda 2017!
2024-02-15 16:47

Hej och välkomna till upptaktsmötet för vårdnadshavare till spelare födda 2017!


Datum och tid: Söndagen den 10 mars klockan 19:00 via Google Meet.

Vi hälsar er välkomna till upptaktsträff för att börja planera för den kommande säsongen för våra spelare födda 2017 i Slätta SK. Mitt namn är Jon Moberg och jag är ansvarig för fotbollsutvecklingen i föreningen.

Under mötet kommer vi att ta en närmare titt på bland annat träningsupplägg, våra grundläggande värderingar och hur vi kan skapa en stödjande och positiv miljö för barnens idrottsliga framsteg.

 

Det är också er möjlighet att ställa frågor och dela med er av era tankar och förväntningar inför den kommande säsongen.

 

För att förenkla anmälan till våra lag har jag skapat en smidig väg genom vårt nya system, SportAdmin. Ni kan enkelt använda länken nedan för att anmäla era barns intresse:

 

Anmälningslänk för spelare födda 2017: https://entry.sportadmin.se/groupsOverview?uid=SJL4LI

 

Missa inte heller att ladda ner vår medlemsapp och ledarapp där all viktig kalenderinformation och kommunikation kommer att finnas tillgänglig.

Detta kommer att vara en ovärderlig resurs för er under hela säsongen.

 

Tack för ert engagemang och er närvaro.

Tillsammans ska vi göra den kommande säsongen till en fantastisk och minnesvärd upplevelse för våra barn och hela föreningen.

 

Hör gärna av er vid eventuella frågor : jon.moberg@slattask.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 01/03 10:35 
Hem, 21/02 09:34 
Hem, 29/01 13:41 
Hem, 25/01 11:32 
 
Facebook
Sponsorer