Välkomna till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Slätta Sportklubb
Fotboll

2023-06-28 11:22

Vid årsskiftet byter Slätta SK administrativt medlemssystem. Laget.se som vi hittills använt byts mot Sportadmin.

 

För ledare och spelare kommer skillnaden inte vara så stor i den löpande verksamheten. Det är visserligen ett nytt program och nytt modernare användargränssnitt, men kallelser och närvaroregistrering kommer enkelt att skötas via LedarAppen.

Med Sportadmin kan vi utveckla vår verksamhet på ett bättre sätt och med en enklare administration kan vi koncentrera föreningsresurserna där vi verkligen vill – på spelarutveckling.

 

Faktureringen av medlems- och träningsavgifter sköts enklare genom Sportadmin – fyra betalningsalternativ erbjuds och risken för dubbelbetalning (när faktura går t.ex. till två föräldrar) eliminieras genom att all fakturering sker via Sportadmin. 

Föreningen och respektive lag får också ökade möjligheter att kommunicera med medlemmar och spelare.

 

Precis som i tidigare system kan spelare föranmäla om de kommer på träning eller match och i appen kommer alla medlemmar att ha ett digitalt medlemskort – som i framtiden kommer att kunna kopplas till olika typer av medlemsförmåner. 

 

Föreningens ledare ska ladda ner “SportAdmin LedarApp” från AppStore eller Google Play. Spelare och föräldrar ska ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” och registrera sig med samma mejladress som du var registrerad i laget.se.

 

Anledningen till att vi gör detta vid årsskiftet är att de aktivitetsstöd som föreningen har rätt till betalas ut per kalenderår. Därför måste all närvaroregistrering göras i Sportadmin från och med den 1 januari.

 

När vi byter plattform, den 1 januari, kommer laget.se att stängas. Därför måste alla ledare se till att spara dokument och bilder som eventuellt finns på era respektive lagsidor om ni vill ha dem kvar. Den typen av innehåll har inte migrerats till Sportadmin.

 

Som ledare hittar du svar på alla dina frågor på “LedarHubben”.

 

Några få lag i föreningen spelar i serier som sträcker sig över årsskiftet och de ledare som får problem med närvaroregistrering för matcher kan vända sig till någon i arbetsgruppen för övergången. Detta görs enklast genom mejl till info@slattask.se.

 


Nyhetsarkiv
Gåfotboll, nu kör vi2024-05-10 16:31
Sportadmin tips2024-03-01 10:35
Lagkassan2024-02-21 09:34
Stöd till Ledare2024-01-25 11:32
Målvaktstränare2024-01-23 17:12
Slättacupen 20242024-01-17 13:37
2023-06-28 11:22
 
Facebook
Sponsorer