Välkomna till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Slätta Sportklubb
Fotboll

Försäljning
2024-05-13 20:42

Hej alla,


Alla lag i Slätta SK ska i år sälja strumpor. Syftet är att dra in pengar till den egna lagkassan som kan användas till avslutning, inköp av material, matchspel etcetera. Det kommer att vara två försäljningsperioder, en på hösten och en på våren.  

Strumporna är av högsta kvalitet (bambusviskos) och komfort. De kommer i två modeller och två färger. Ankelstrumpor, svarta eller vita (7-pack), one size (strl 36-44) samt klassiska strumpor, svarta (5-pack), one size (strl 38-45). Strumporna kostar 200 kr per paket. Mer information om strumporna hittar ni här: https://bambusa.se/produkter/

Klubben har beslutat att säljkravet i alla lag är minimum 600 kr per spelare (3 paket), vilket vi siktar in oss på. Det finns självklart möjlighet att sälja mer än så om någon önskar det på eget initiativ. Ju mer vi säljer, desto mer pengar till lagkassan.Vi kommer av administrativa skäl inte själva få välja vilken mix av strumpor och färg vi i P7 blir tilldelade. Därav kan vi inte heller garantera er att ni får exakt den mix ni vill ha.

Det finns möjlighet för den enskilde spelaren (familjen) att köpa sig fri från säljarbete för 300 kr.

Nu på söndagens träning (19/5) kommer utdelning av paket med strumpor att ske direkt efter träningen (utanför omklädningsrummen). Tacksam om alla kan prioritera att hämta ut sina paket då. Ni som inte kan närvara på träningen på söndag fårgärna försöka få någon annan att hämta era strumpor. Det kommer även en chans på träningen söndag 26:e maj att hämta sina paket med strumpor. Då finns även möjlighet för de som vill hämta mer paket att göra så.

Säljperioden tar slut 2 juni. Betalning kommer att ske via Swish. Återkommer med instruktioner för det längre fram.  

Innan nu torsdag e.m. är vi tacksamma om ni mejlar till berggren_niklas@hotmail.com om ni önskar köpa er fri från säljarbete. Ange barnets namn i mejlet.

Ledarna i P7 genom Niklas Berggren

 

 
Facebook
Sponsorer