Välkomna till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Slätta Sportklubb
Fotboll

En ny säsong närmar sig!
2024-03-06 09:43

Hej alla fotbollssugna 8-åringar!

 

Solen börjar värma och det innebär att möjligheten att spela fotboll ökar. Vi planerar att börja med träningar from vecka 17 och kommer att erbjuda 2 träningstillfällen per vecka. Det främsta syftet med det är att alla barn ska få större möjlighet att varje vecka kunna vara med på 1 träning och samtidigt kunna kombinera fotboll med andra roliga aktiviteter. Vill man träna 2 gånger per vecka så erbjuds också det.

 

Under 2023 var intresset stort och vi var en stor grupp vilket var så roligt. För att kunna erbjuda bästa tänkbara miljö för våra barn behövs fler ledare. Vi söker främst de som kan hoppa in som en "resurs" vid träning för att hjälpa till med små uppgifter. Det kan vara att flytta koner, passa en boll, stå i mål eller ta hand om ett barn som behöver stöd. Du behöver alltså inte planera eller leda träning, om du inte vill.

 

Kontaktuppgifter till ledare finns under fliken Truppen, hör gärna av dig om du kan tänka dig att hjälpa till.

 

Vi återkommer med information om träningsdagar och tider när vi har fått det tilldelat, fördelning av plantider planeras inom Slätta SK just nu.

 

Vi ser fram emot att träffa er snart!

 

 

Studsande hälsningar från ledarna 


Nyhetsarkiv
Avslutning och sommarlov2024-07-04 08:27
Träningsstart2024-04-23 08:41
Träningstider2024-03-24 11:34
 
Facebook
Sponsorer