Välkomna till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Slätta Sportklubb
Fotboll

Update från laget & er hjälp
2024-06-02 20:34

Godkväll,

 

Här kommer en update från laget och lite allmän information om SSK P2016. Säsongen kliver in i nästa fas vilket innebär att vi nu har våra ordinarie träningstider;

Onsdagar 17-18

Söndagar 17-18

Det är alltid Kalendern som gäller och vi uppdaterar den löpande vid justeringar som kan ske pga av matcher eller cuper på Slätta IP som påverkar våra tider. Under fliken Dokument kan den som vill få en större inblick i hur vi tänker kring vår fotbollsträning läsa mer om vårt lags Riktlinjer och Principer, samt hur spelformen 5 mot 5 spelas. 

 

Under träningarna testar vi olika upplägg för att se vad som passar gruppen bäst. Syftet är få så många barn aktiva som möjligt och få mycket kontakt med bollen. Vi lägger störst fokus på bollkontroll, spelbarhet och hur vi är mot varandra, det kommer att finnas som en tråd under hela säsongen. Vi ledare möter hela tiden olika utmaningar och försöker se till både helhet och individ.

 

Som ni säkert märkt så är det stort intresse för fotboll i Slätta, många lag och stora grupper på en ganska begränsad yta. För att vi ska kunna utnyttja våra tider på bästa sätt ber vi er alla om följande;

 

* Kom i tid, gärna 16:50 

 

* Sätt namn på en tejpbit på ert barn på tröjan innan ni kommer till träningen. Just nu får vi ledare lägga stor tid på detta vilket gör att vi får mindre tid på planen.

 

* Anmälan till träning. Här har vi stor förbättringspotential. Det kommer många oanmälda barn till träningarna och det saknas anmälda barn när träningarna kör igång. Anmälan går ut 3 dygn före nästa träningstillfälle och anmälan stänger 15:00 på träningsdagen. Vet vi vilka som kommer och hur många som kommer så kan vi vara väl förberedda och komma igång snabbt, dessutom justerar vi alltid upplägget utifrån antalet spelare.

 

* Vi har en ambition om att kunna ha en tavla vid ingången till träningen där barnen själva ska se sina namn och därefter sätta på sig den västen man blivit tilldelad. För att detta ska vara möjligt behöver anmälningarna fungera mycket bättre.

 

Hjälp oss med detta, tack!

 

Sist men inte minst, det är väldigt roligt att "leka boll" med alla barn och ledare i SSK P2016!

 

/ Ledarna

 


Nyhetsarkiv
Avslutning och sommarlov2024-07-04 08:27
Träningsstart2024-04-23 08:41
Träningstider2024-03-24 11:34
 
Facebook
Sponsorer