För ledare


Slätta SK ska bedriva en fotbollsverksamhet för alla i vår närhet. Alla ska genom denna verksamhet få möjlighet att utveckla sig själv som ledare, spelare och domare samt lagkamrat, föreningsmedlem och medmänniska.

Utvecklingen ska ske utifrån den enskildes förutsättningar och utvecklingstakt såväl fysiskt och psykiskt som socialt.

Slätta SK Föreningspolicy 2019, s. 2

Du behövs

Välkommen i fotbollsfamiljen och Slätta SK. Vi ledare måste gemensamt ta ansvar för att alla som söker sig till fotbollen känner sig hemma här, både socialt och idrottsligt. Alla barn och ungdomar är välkomna. Hos oss är spelglädjen i centrum. Låt barnen och ungdomarna få uppleva detta under träning och match. Genom lek och glädje skapar vi ett livslångt fotbollsintresse. Tillsammans med övriga ledare i föreningen är du kärnan i verksamheten.

Detta är Slätta SK

Slätta SK är en kvartersklubb och ska kännetecknas av starkt engagemang i närområdet, positiv anda och engagemang samt kvalitet i verksamheten. Vidare utgår vi från Fotbollens spela, lek och lär som sammanfattas i fem principer: ▪ Fotboll för alla ▪ Barn och ungdomars villkor ▪ Fokus på glädje, ansträngning och lärande ▪ Hållbart idrottande ▪ Fair Play

Vi vill utveckla och utbilda våra fotbollsungdomar till duktiga och välutbildade fotbollsspelare när de lämnar ungdomsfotbollen. Vi vill utbilda våra ungdomar så att självrekrytering till A-laget sker, både på herr och damsidan. Vi samarbetar mellan ungdomslagen och mellan ungdoms- och seniorfotbollen för att öka klubbkänslan. Vi vill att alla ska känna att de tillhör Slätta SK.

Vår vision, värdegrund och riktlinje kan ni läsa i Slätta SK Föreningspolicy 2019

Hur vi tränar fotboll kan ni läsa i Slätta Sportklubbs Spelarutbildningsplan 2019

Vår föreningsutveckling

Vår policy och utbildningsplan revideras årligen av Ungdomskommittén i dialog med er tränare.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Ungdomskommittén eller Styrelsen.