För föräldrar


Slätta SK ska bedriva en fotbollsverksamhet för alla i vår närhet. Alla ska genom denna verksamhet få möjlighet att utveckla sig själv som ledare, spelare och domare samt lagkamrat, föreningsmedlem och medmänniska.

Utvecklingen ska ske utifrån den enskildes förutsättningar och utvecklingstakt såväl fysiskt och psykiskt som socialt.

Slätta SK Föreningspolicy 2019, s. 2

Du behövs

Välkommen i fotbollsfamiljen och Slätta SK. Vår fotbollsfamilj växer ständigt och därmed också behovet av olika ledarfunktioner. Vi hoppas att du som förälder engagerar dig i ditt barns fotbollsintresse. Du kommer snart att upptäcka att det är stimulerande att delta i gemenskapen i vår förening. Det finns många arbetsuppgifter i en fotbollsförening, alltid är det någon som passar dig. Se det som en förmån att få dela ditt barns glädje i fotbollen!

Detta är Slätta SK

Slätta SK är en kvartersklubb och ska kännetecknas av starkt engagemang i närområdet, positiv anda och engagemang samt kvalitet i verksamheten. Vidare utgår vi från Fotbollens spela, lek och lär som sammanfattas i fem principer: ▪ Fotboll för alla ▪ Barn och ungdomars villkor ▪ Fokus på glädje, ansträngning och lärande ▪ Hållbart idrottande ▪ Fair Play

Vi vill utveckla och utbilda våra fotbollsungdomar till duktiga och välutbildade fotbollsspelare när de lämnar ungdomsfotbollen. Vi vill utbilda våra ungdomar så att självrekrytering till A-laget sker, både på herr och damsidan. Vi samarbetar mellan ungdomslagen och mellan ungdoms- och seniorfotbollen för att öka klubbkänslan. Vi vill att alla ska känna att de tillhör Slätta SK.

Vår vision, värdegrund och riktlinje kan ni läsa i:

Hur vi tränar fotboll kan ni läsa i:

Vår föreningsutveckling

Vår policy och utbildningsplan revideras årligen av Ungdomskommittén i dialog med föreningens tränare.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Ungdomskommittén eller
Styrelsen.