Bli medlem


Vill du vara en del av ”kvartersklubben” Slätta SK? Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för våra barn och ungdomar. För att vi ska kunna fortsätta att utvecklas och bli ännu bättre är ditt medlemskap viktigt för oss! Förutom en plats i föreningsgemenskapen så får du som medlem:

  • Digitalt medlemskort
  • Rätt att närvara och rösta på årsmötet
  • Medlemserbjudanden från våra samarbetspartners
  • Tillgång till föreningens Övningsbank

Hur blir Du medlem? Klicka in på www.laget.se/slattask/Member för att ansöka om medlemskap i Slätta SK – välj ”stödmedlem”.

”Stödmedlem” är för dig som inte är spelare eller ledare i föreningen men som vill vara en del av gemenskapen och samtidigt stärka verksamheten. Vi ses väl även vid Slätta IP?

Genom att fylla i dina uppgifter kommer du att bli registrerad på laget.se och läggs därmed in i vårt medlemssystem. När registreringen är gjord och godkänd av oss kommer en faktura ut på e-mail eller post. Viktigt är att alla dina uppgifter stämmer och är så utförliga som möjligt.

Vårt primära upptagningsområde av spelare är Slätta, Herrhagen, Stenslund, Britsarvet, Bojsenburg och Varggården. Vi finns även redo att vid behov fånga upp barn och ungdomar från kransområden såsom Bjursås och Grycksbo.

Vi värnar Samsyn och det gäller såväl andra idrotter som andra fotbollsföreningar i Falun. Vår utgångspunkt är att Faluns barn och ungdomar får bäst förutsättningar ju fler föreningar som kan ha lag.

Har Du några frågor kring ditt medlemskap? Kontakta oss på info@slattask.se så hjälper vi Dig.

Tillsammans ger vi det bästa till våra barn och ungdomar!